2021-01-11 15:08:05

Akcija učitelja i ostalih djelatnika naše škole

Razoran potres koji je pogodio područja i ljude iz Siska, Petrinje i Gline nikoga nije ostavio ravnodušnim, pa tako ni nas. Naime Sindikat hrvatskih učitelja pokrenuo je niz akcija za članove i za sve one koji to nisu a žele se pridružiti akcijama  su dobrodošli.

Naši djelatnici su se odlučili uključiti u akciju naših vrijednih članica iz Sisačko-moslavačke županije s ciljem prikupljanja donacija za dječje odjele OB Sisak.

Svi zajedno skupili smo 6 500.00 kn koji su uplaćeni za akciju za Opću bolnicu "Dr. Ivo Pedišić" Sisak - dječji odjeli (donacija za dječje odjele OB Sisak) koja je izuzetno bitna jer ona mora biti osposobljena u što kraćem roku kako bi što prije mogla pružati zdravstvenu skrb mještanima.

Učitelji za učitelje Petrinje je grupa na Facebook-u pomoću koje ostale učiteljske grupe skupljaju pomoć za Petrinju. Svrha grupe je da se utvrde  potrebe i skupi humanitarna pomoć učenicima u sigurnom povratku u škole.

Prilikom povratka u drugom polugodištu i naša škola će se uključiti u akcije za potrebe škola u Petrinji.

Od srca se želim zahvaliti svojim članovima Sindikata hrvatskih učitelja kao i svima onima koji nisu članovi i to učiteljima, tehničkoj i stručnoj službi škole i ravnatelju što smo svi zajedno pokazali jedno veliko srce ❤️, jedno zajedništvo i solidarnost za ljude iz Siska, Petrinje i Gline koje je pogodio razoran potres.

Ove su nas godine pogodile mnoge nedaće, no samo zajedništvo, aktivnost i solidarnost će nas izvući iz svega!!!

Ovom hvalevrijednom donacijom to smo i pokazali!! ❤️za Hrvatsku!!!

Hvala Vam od ❤️!                                                    


Ivana Žagar
Sindikalni povjerenik OŠ „Sveti Matej“ Viškovo


Osnovna škola "Sveti Matej" Viškovo