2020-09-24 21:37:55

Čarobne slikovnice godišnjih doba

U novoj školskoj godini krenuli smo s međunarodnim eTwinning projektom „ Čarobne slikovnice godišnjih doba“ / "Magic picture books of the season" čiji su autori učiteljica Matea Jurić iz OŠ „Krune Krstića“ iz Zadra i naša učiteljica Ivana Žagar.

Projekt je nastao s ciljem proširivanja znanja učenika o važnosti promjena koje se događaju u prirodi s biljkama, životinjama i ljudima tijekom izmjene četiri godišnja doba te sa željom veće primjene korištenja IKT-a u nastavi.

Učenici će istraživanjem, proučavanjem i uočavanjem promjena koje se događaju s biljkama, ljudima i životinjama u pojedina godišnja doba osmisliti svoje vlastite slikovnice koje će međusobno prezentirati svojim projektnim partnerima. Svrha projekta je poticati kod učenika interes za prirodu i njene ljepote.

Projekt će se odvijati od 7. rujna 2020. godine, a završava 30. lipnja 2021. godine. Projektni partneri iz Hrvatske i ostalih europskih zemalja će odrađene projektne aktivnosti objaviti putem TwinSpace – a stranice projekta. Veselimo se suradnji s partnerima na projektu!

Ivana Žagar, mag.prim.educ.mentor

 


Osnovna škola "Sveti Matej" Viškovo