2019-07-11 17:02:18

Popis obveznih udžbenika i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava u OŠ „Sveti Matej“ Viškovo za školsku 2019./2020. godinu

Ministarstvo znanosti i obrazovanja osiguralo je sredstva za nabavu udžbenika u školskoj 2019./2020. godini. Osigurana sredstva odnose se na udžbenike obveznih i izbornih predmeta. Udžbenici nabavljeni sredstvima Državnoga proračuna vlasništvo su Škole, učenici ih koriste te ih na kraju školske godine vraćaju u kompletu neoštećene.

Nisu osigurana sredstva za nabavu dopunskih i pomoćnih nastavnih sredstava (radne bilježnice, zbirke zadataka, kutija za tehničku kulturu, likovna mapa, atlas) te ih roditelji sami nabavljaju.

Molimo Vas, obratite pozornost na nekoliko važnih napomena:

  • crvenom bojom označeni su besplatni udžbenici - ne treba ih kupovati!!!
    Besplatni udžbenici su vlasništvo Škole i učenici ih na kraju školske godine vraćaju u kompletu neoštećene.
  • dopunska i pomoćna nastavna sredstva (radne bilježnice, zbirke zadataka, kutija za tehničku kulturu, likovna mapa, atlas) nabavljaju roditelji samostalno prema dogovoru s predmetnim učiteljima u rujnu 2019.
  • Vjeronauk  i  Njemački jezik su izborni predmeti!
  • Informatika je obvezni predmet u 5. i 6. razredu,  u 7. i 8. razredu je  izborni  predmet!
  • likovne mape – informaciju o nabavi mapa roditeljima će proslijediti učiteljice razredne nastave i profesorica likovne kulture.
  • preslike popisa obveznih udžbenika i pripadajućih dopunskih nastavnih sredstava po razrednim odjeljenjima su u prilogu, a mogu se preuzeti i u knjižari «MATEJ» Viškovo.

Uprava Škole


Osnovna škola "Sveti Matej" Viškovo