2017-04-10 06:38:46

Uspjesi učenice Mihaele Vukelić

Učenica 6.c razreda Mihaela Vukelić uspješno pohađa i glazbenu školu Ivana Matetića Ronjgova u Rijeci i uči svirati glasovir pod vodstvom prof. Jasne Kvaternik Janković.
O njenim dosadašnjim uspjesima već smo pisali na školskom webu no ponovno imamo pregršt novih razloga da Mihaeli čestitamo na brojnim nagradama koje je dosad osvojila u 2017. godini na regionalnim, državnim i međunarodnim natjecanjima glazbe.
Mihaeli od srca čestitamo na uloženom trudu, uspješnom radu i ljubavi koju njeguje i razvija prema glazbi te joj želimo jednako uspješan nastup i na natjecanju u Osijeku koji će se održati 19. travnja.

POSTIGNUĆA NA NATJECANJIMA GLAZBE u 2017. godini:

I. nagrada u III. kategoriji - glasovirska dua, regionalna razina II. nagrada u III. kategoriji - glasovirska dua, državna razina I. nagrada u II. kategoriji - Međunarodno natjecanje mladih glazbenika "Sonus op. 3" I. nagrada u II. kategoriji - 55. natjecanje učenika i studenata glazbe i plesa, regionalna razina I. nagrada u II. kategoriji - 55. državno natjecanje učenika i studenata glazbe i plesa

Ivana Marčelja, prof.


Osnovna škola "Sveti Matej" Viškovo