2016-10-28 08:20:54

Grobnička jesen

U sklopu Grobničke jeseni, u Domu kulture Čavle održana je tradicionalna, zajednička završna priredba učenika škola - suradnica grobničke Katedre u grobničkojesenskim danima.       
Ove godine na završnoj priredbi sudjelovali su učenici osnovnih škola Čavle, Jelenje-Dražice, Hreljin, Kostrena, Kraljevica, Srdoči i Sveti Matej Viškovo. Sadržajni program koje su pripremile učiteljice Liljana Host i Ivana Marčelja izveli su recitatori, plesači, svirači i pjevači naše škole.
Ovim putem čestitamo učenicima na uspješnom nastupu. Nagrađeni su velikim aplauzom i pohvalama i to za slijedeći program:
- recital Berta Lučića "Pozdrav Grobničanon" izveli su Sandro Cetina, Noemy Blažić  i Una Tadić uz instrumentalnu pratnju na gitari učenika Dorijana Biondića;
- recital  Zorana Kompanjeta "Kvarnerske igre" izveli su Fran Blažić, Tia Juretić, Ema Mandić i Iris Milinković uz instrumentalnu pratnju na harmonici Antonia Kezića;
- skladbu "Škoj" sa ovogodišnjeg dječjeg festivala Kvarnerić izveli su Tiziana Vratović, Hana Šogolj, Nia Lović, David Marčelja, Teo Batista i Mandy Jurčević.
                                                                                              Fotogalerija

Ivana Marčelja, prof.


Osnovna škola "Sveti Matej" Viškovo