2016-10-05 11:14:53

''Sajam mogućnosti'' Općine Viškovo

U petak, 30.9.2016. godine, održan je ''Sajam mogućnosti'' Općine Viškovo. Ovaj zanimljivi događaj organiziran je u partnerstvu Policijske uprave primorsko-goranske, Općine Viškovo, Udruge roditelja ''Pokrenimo se'' i Osnovne škole ''Sveti Matej'' Viškovo.
Sajam mogućnosti je dio preventivnog programa ''Zajedno više možemo'' koji provodi Policijska uprava primorsko-goranska za učenike naše Škole. Cilj Sajma mogućnosti je poticati djecu da svoje slobodno vrijeme provode u organiziranim aktivnostima te da ostvaruju pozitivan kontakt i odnos povjerenja s policijskim službenicima.
Program ovog veselog događanja se odvijao u maloj sportskoj dvorani naše škole gdje su se predstavljale brojne udruge veselim nastupima, a na vanjskom sportskom igralištu su se prezentirali različiti sportski klubovi. Tako su i ove godine zainteresirani učenici mogli aktivno sudjelovati i zaigrati sport koji ih zanima. Udruge su se predstavljale i kroz dijeljenje promidžbenim materijala svim zainteresiranim učenicima i roditeljima.
Osim udruga, Sajmu mogućnosti se pridružila policija i vatrogasci te su djeca mogla uživati u druženju s njima, pregledavanju njihovih vozila i opreme. Djeca su također uživala u prezentaciji rada policijskog psa.
U programu je sudjelovalo oko 160 učenika, većinom iz petih razreda, a manjim dijelom i iz četvrtih razreda.
Veliko hvala svim organizatorima i našim učiteljicama koje su nam pomogle u realizaciji Sajma mogućnosti.
Fotogalerija

Socijalna pedagoginja: Ivana Golubić, prof.


Osnovna škola "Sveti Matej" Viškovo