2016-05-02 10:28:57

Halubjan info u 18. izdanju!!!

Kao i svake godine izašao je novi omiljeni školski časopis svih mladih informatičara! Kako su isti ove godine raspoređeni? Sedmi (a,b,c,d,e) i osmi (a,b,c,d) razredi su pod „domenom“ učiteljice Milane Jakšić dok peti (a,b,c,d) i šesti (a,b,c,d,e) razredi su pod „domenom“ autora ovog članka.
Ovogodišnji časopis nastao je prikupljanjem radova cijele školske godine i ove godine okrenut je više na Internet i neke pojave i okolnosti koje on donosi.

Što se tiče informatike u globalu, ponosna smo škola koja ima 24 aktivna računala u učionici informatike (premda su neka već zaslužila mirovinu) i u svakoj učionici gdje se odvija predmetna nastava po jedan laptop na koji se naši učitelji mogu spajati na e-Dnevnik jer od ove godine su svi viši razredi spojeni na isti.
Da ne bismo zaboravili na četvrte razrede… oni su ove godine po prvi put krenuli u uvodne sate informatike i željno iščekuju početak „prave“ na jesen.
Zahvaljujem se ovim putem ne samo našem ravnatelju, zbog nastavljanja tradicije časopisa, nego i učiteljici Milani Jakšić prof. i pripravnici - učiteljici Tanji Turudić prof. na usmjerivanju učenika sedmih i osmih razreda prilikom izrade (genijalnih) radova za ovaj časopis.
Na kraju, kao šlag, velika zahvala i svim učenicima koji su se potrudili i izradili radove za ovaj broj Halubjana info – bez vas ovoga ne bi niti bilo. Shodno je reći da toliko je mnogo ove godine bilo radova da teško je bilo probrati uopće sve za sastaviti ovaj broj.

Želim svima ugodno čitanje ;-)

Vaš,

Kristian Iskra, prof.


Osnovna škola "Sveti Matej" Viškovo