2016-04-28 22:18:45

Limena glazba Marinići održala koncert našim učenicima

Dosad su školu posjetili brojni sportaši i popularni književnici, ali danas je učenicima sedmih razreda predstavljena Udruga naše Općine koja okuplja mještane amatere čiji je trud i ljubav prema glazbi i druženju rezultat dugogodišnje tradicije sviranja. Svirači limene glazbe Marinići u suradnji s prof. glazbene kulture, realizirali su posjet sedmim razredima koji su se nedavno upoznali sa puhaćim glazbalima kroz nastavu.                                                                                                     

Nakon pozdrava dobrodošlice od strane ravnatelja škole Josipa Crnića, svirači su uz dirigenta Savu Ivkovića odabrali i odsvirali neke od najvećih hitova Lady Gage, Katy Perry, Bon Jovia i ostalih zvijezda popularne glazbe te kroz interakciju s učenicima i demonstraciju glazbala, približili mogućnosti ovakvog tipa orkestra. Odlično raspoloženje i druženje potvrđeno je velikim pljeskom učenika sviračima i dirigentu.
Članovi limene glazbe Marinići nadaju se kako će ovaj posjet biti poticaj i nekim od učenika sedmih razreda da se priključe limenoj glazbi te pomlade i upotpune ovo veselo društvo.

Ivana Marčelja, prof.


Osnovna škola "Sveti Matej" Viškovo